Om Perfects

Din sikkerhed kommer først

Perfects er et 100% familieejet firma der har specialiseret sig i fremstilling af værktøjer og produkter til El-sikkerhedsudstyr, lockout & tagout equipment.

VORES HISTORIE

Førende producent af lockout & tagout udstyr i Europa

Perfects er fra 2004 og med egen produktion siden 2012 tiltænkt som et udviklings- og produktionsselskab, med fokus på distribution og eksport til hele verden. Vi er førende producent af lockout & tagout udstyr i Europa.

Vi har siden 2004 været i tæt dialog med sikkerhedsstyrelsen og andre nationale / internationale autoriteter om designet og anvendelsen af vores lockout / tagout produkter, fordi din sikkerhed kommer først.

Perfects mål er at fremstille det mest sikre og effektive El-Sikkerhedsudstyr på markedet. En konstant udvikling er igang og inspirationen kommer fra Europas største el-Messer i Sverige og Norge hvert år, hvor de virkelige nyheder er eksponeret.

Perfects udvikling har altid gået i retning af at minimere behovet for låsebeslag til alle opgaver.

Ved at fremstille Universale og Multifunktionelle Låsebeslag, der er tilpasset det internationale og Europæiske marked, lykkes det ganske godt. Senest er vores Swivel til aflåsning af DZ og D0 sikringsholdere blevet en verdenssucces. Se den i menuen Combi-låsehoveder. En million omsætning blev nået før værktøjet var færdig til produktionen der nu kører kontinuerlig.

Perfects

Din sikkerhed kommer altid først

 

Sikkerheds-systemer fra Danmark

Vi producerer sikkerhedssystemer i Danmark under kontrollerende forhold, som sendes ud til vores kunder i Tyskland, England, Belgien, Holland, Sverige og Norge.

Sikkerheds systemer fra Danmark 

Vi producerer sikkerhedssystemer i Danmark under kontrollerende forhold, som sendes ud til vores kunder i Tyskland, England, Belgien, Holland, Sverige og Norge.

 

+45 22 15 87 18
Åskrænten 38, 6710 Esbjerg

Kontakt os i dag

Mangler du hjælp?

 

Fandt du ikke det du søgte eller mangler du ydeligere informationer omkring vores produkter, er du velkommen til at kontakte os indenfor vores normale åbningstider, som er alle hverdage mellem kl. 08.00-16.00.